Ερωτήσεις τρέξιμης και τροφίμων – Podcast 61

Player Audio

00:00
00:00
00:00

Podcast: Παίξτε σε νέο παράθυρο | Κατεβάστε
Εγγραφείτε: Apple Podcasts | Google Podcasts | Ραφή | RSS
Τα νεότερα μου βίντεο

5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
Γρήγορη ζεστή για δρομείς. 5 λεπτά τρέχει προθέρμανση πριν από το τρέξιμο σας. Πώς να ετοιμαστείτε να τρέξετε. Προτάσεις για το τι να κάνετε πριν εκτελέσετε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 34 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
05:34

Γειά σου! Το σημερινό podcast RER απαντά μερικές από τις ερωτήσεις που έλαβα μετά το σωρό στο Miles Challenge. Έβαλα μια έρευνα για τα σχόλιά σας και τις μελλοντικές ανάγκες σας. Υπήρχε επίσης ένα τμήμα για ερωτήσεις! Έτσι, σήμερα απαντώ στις 5 ερωτήσεις σας για το τρέξιμο, το φαγητό και τα κοινωνικά μέσα.

Αυτό το επεισόδιο είναι ένα Q & A και γεμάτο με πολύ χρήσιμες προτάσεις και καθοδήγηση, όπως: 22 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν τραυματίζετε ή δεν μπορείτε να τρέξετε! και 7 τρόποι να παραμείνετε υγιείς ενώ εκπαιδεύετε για μαραθώνιο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για μένα – στείλτε τους! Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.

1. Ερώτηση: – Το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα πιέζει το επίπεδο άνεσής μου. Είμαι κάπως κολλημένος και δεν ξέρω πώς να μετεγκατασταθεί πέρα ​​από αυτό. Βοήθεια!? Είναι αυτή ερώτηση?

Monica: Ναι, η ερώτηση είναι … πώς μπορώ να μετεγκαταστήσω το επίπεδο άνεσής μου;

Πρώτα θα προσδιορίσω τι σας σταματά να περάσετε από το επίπεδο άνεσής σας.

πιέζοντας πέρα ​​από το επίπεδο άνεσής σας. Μήπως φοβάστε ή το είδος σας ανησυχεί ότι ο καρδιακός σας ρυθμός ενισχύει ή βγαίνεις από την αναπνοή; Απλώς μέχρι να αισθανθεί αποθαρρυμένος όταν γίνεται δύσκολο σαν ίσως δεν είμαι καλός σε αυτό; Απλώς αισθάνεστε δυσάρεστο γιατί έχετε κάνει κάτι για τόσο πολύ καιρό που όταν αρχίσετε να αισθάνεστε σαν να αμφισβητείτε, είναι ένα ένστικτο να τραβήξετε πίσω γιατί νομίζετε ότι ίσως το κάνετε λάθος; Καταλάβετε το γιατί δεν μπορεί να προωθήσει το παρελθόν που θα σας βοηθήσει να το διορθώσετε.

Επιλέξτε – Θέλετε να εργαστείτε σε ταχύτητα ή απόσταση;

Καταλάβετε το τυπικό επίπεδο προσπάθειας.

Και για να σας δώσουμε ένα χρήσιμο παράδειγμα εδώ είναι μια μικρή άσκηση και πιέζοντας πέρα ​​από τη ζώνη άνεσής σας κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής … Αξιολογήστε πρώτα ποιο είναι το τυπικό επίπεδο προσπάθειας σας ενώ τρέχετε.

Σε κλίμακα από 1 έως 5 … 1 = SITTION /2 = WALDING /3 = EASY RUN /4 = RACE /5 = Τρέχοντας για τη ζωή σας

Το 25% κάνει μια βόλτα / 50% είναι ένα εύκολο τρέξιμο που θα μπορούσατε να διατηρήσετε / 75% λειτουργεί καλύτερα / 100% είναι τόσο γρήγορα όσο μπορείτε να ξεφύγετε από μια αρκούδα.

Κατά τη διάρκεια της πορείας σας μετά από ζεστά στη μέση μιας βόλτας θα το έβαλα σε ένα επίπεδο για ένα τρέξιμο fartlek, ώστε να μην βλέπετε πραγματικά το χρόνο σας, αλλά να πιέζετε τον εαυτό σας 10 έως 25% περισσότερο. Είναι σαν όταν κάνετε μια τάξη περιστροφής και αυξάνετε την αντίσταση, το καθιστά πιο δύσκολο, αλλά κάνετε το ίδιο πράγμα.

Πώς να κάνετε ένα podcast fartlek run

2. Ερώτηση: Τι σας παρακινεί να συνεχίσετε να επιλέγετε το blog και τα κοινωνικά μέσα;

Monica: Λοιπόν υπάρχουν δύο μεγάλοι λόγοι να είναι ο κορυφαίος λόγος είναι ότι πραγματικά μου αρέσει! Μου αρέσει πολύ να συνδεθώ με όλους. Νιώθω σαν να έχουμε μια εικονική ομάδα και να είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος όταν οι άνθρωποι χτυπάνε και λένε ότι τους παρακίνησα να εγγραφούν για έναν αγώνα ή επρόκειτο να παραλείψουν το τρέξιμό τους, αλλά βλέποντας μια θέση που τους ώθησα να το κάνουν .

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έτσι βγάζω χρήματα-blogging, κοινωνικά μέσα, selfies, παράξενα ζωντανά βίντεο, la-di-da. Τα πράγματα αλλάζουν όλη την ώρα και το blogging και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι πολύ διαφορετικά σήμερα σε σύγκριση με όταν ξεκίνησα και θα είναι πολύ διαφορετικά ένα ή δύο χρόνια από τώρα! Έτσι είναι συναρπαστικό και με κρατά στα δάχτυλα των ποδιών μου. Επίσης – είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι έχω το χρόνο επειδή δεν το ταιριάζει σε άλλη εργασία.

Νομίζω ότι θα το έκανα προτεραιότητα, ακόμη και αν δεν ήταν δουλειά μου γιατί πραγματικά απολαμβάνω αυτό! Αλλά αν δεν ήμουν ποτέ κίνητρο, είτε θα έδινα τον εαυτό μου να το κάνω ή να βρω άλλη δουλειά.

Ελέγξτε το επεισόδιο για το πώς οι bloggers κερδίζουν χρήματα παρακάτω. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πολύ περισσότερα για αυτό, ενημερώστε με. Αισθάνεστε εντελώς ελεύθερος να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, γι ‘αυτό ξέρω αν είστε απλώς περίεργοι για πίσω από τα σκηνικά ή θέλετε κάποιες προτάσεις για το πώς να blog, podcast ή να κάνετε τα κοινωνικά μέσα με πλήρη απασχόληση.

Πώς οι bloggers κάνουν podcast χρήματα

3. Ερώτηση: Πώς μπορώ να παραμείνω υγιής κατά την κατάρτιση για το μαραθώνιο;

MONICA: Νομίζω ότι υπονοείτε πώς να παραμείνετε υγιείς, όπως δεν αρρωσταίνετε ή δεν αισθάνεστε καλά. Το λέω αυτό όλη την ώρα, αλλά πραγματικά το πιστεύω = το σωστό καύσιμο και το υπόλοιπο είναι τόσο σημαντικά.

Εάν τρέχετε έναν τόνο, ζητάτε πολλά από το σώμα σας και εξαντλείτε τους πόρους σας, ώστε να πρέπει να δώσετε πίσω. Επαναφέρετε όλους αυτούς τους πόρους τόσο σωματικές όσο και διανοητικές που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της κατάρτισης του μαραθωνίου. Είναι σαν να αλλάζετε το λάδι κάθε 3.000 μίλια στο αυτοκίνητό σας – εκτός από την προσθήκη αερίου. Υπάρχουν μικρές καθημερινές εργασίες που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε υγιείς και μεγαλύτερα εβδομαδιαία ή μηνιαία πράγματα που θα βοηθήσουν.

Πώς να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του μαραθωνίου:

Να ξεκουραστείτε και να αποκαταστήσετε μια προτεραιότητα. Αφήστε το χρόνο για όλα τα πράγματα πέρα ​​από το τρέξιμο που απαιτούνται.

Μείνε θετικός.

Αντιμετωπίστε το σώμα σας σαν αθλητής.

Τρώνε καλά. Φάτε αρκετά. τρώτε υγιεινά.

Λάβετε σωστή ανάπαυσηLeep, Naps, παίρνοντας το εύκολο και παρόμοιο … πάρτε αρκετό ύπνο τη νύχτα. Πάρτε NAP όπως απαιτείται. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΠΛΕΥΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ εάν θα είναι πολύ δύσκολο στο σώμα σας.

Πάρτε βιταμίνες και συμπληρώματα ανάλογα με τις ανάγκες. (Μιλήστε πάντα με το γιατρό σας για οποιαδήποτε νέα διατροφή ή ασκήσεις.)

Ακούστε το σώμα σας. Σεβαστείτε αυτό που σας λέει.

4. Ερώτηση: Πώς κρατάτε τη λειτουργία σας; Προσπάθησα να το κάνω αυτό για τη φωτογραφία της νίκης μου και για να πέσει. Είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. χαχαχα

Monica: Έχω μια μεγάλη πρόταση για εξισορρόπηση που λειτουργεί για τη λειτουργία μου και για άλλες ασκήσεις ισορροπίας όταν βρίσκεστε σε ένα πόδι. Αυτή η ερώτηση με ενθάρρυνε γιατί έχω ένα μυστικό σε αυτό και βασίζεται σε κάτι που έμαθα στην μαζορέτες. Κάθε φορά που κάνετε κάτι όπου εξισορροπείτε σε ένα πόδι μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία σας, φαντάζοντας ότι είστε αναρροφάται μέσα από ένα μεγάλο άχυρο. Όταν είστε ένα πόδι τείνετε να αρχίσετε να ταλαντεύετε έναν τρόπο και στη συνέχεια τραβάτε τον εαυτό σας την άλλη κατεύθυνση για να εξισορροπήσετε, αλλά αυτό δεν είναι ο τρόπος για να το διορθώσετε. Όταν ξεκινάτε να ταλαντεύεστε – τραβήξτε κατ ‘ευθείαν σαν να απορροφάτε κατ’ ευθείαν στον ουρανό μέσα από ένα άχυρο.

Μου αρέσει αυτό γιατί είναι ότι λειτουργεί για το τρέξιμο Pose, λειτουργεί για δέντρο θέτουν στη γιόγκα και το είδος των έργων στη ζωή. Σε ορισμένες περιπτώσεις αρχίζουμε να κλίνει με έναν τρόπο πάρα πολύ … για παράδειγμα: αν αρχίσω να βγαίνω από τις ράγες και να τρώω ένα μάτσο σκουπίδια. Έχω την τάση να θέλω να τραβήξω τον εαυτό μου στην άλλη πλευρά και να κάνω ένα καθαρό ή να κόψω ζάχαρη και υδατάνθρακες και να κάνω εντελώς το αντίθετο !! Αυτό δεν είναι ισορροπία – απλά ρίχνει τον εαυτό σας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η διόρθωση της ισορροπίας σας συνεπάγεται την επιστροφή στο κέντρο.

5. ΕΡΩΤΗΣΗ: Μόλις άρχισα να τρέχω μετά από να χάσω 50 λίβρες και τραυμάτισα το πόδι μου. Πώς παραμένετε κίνητρα ενώ τραυματίσατε;

Τι μπορείς να κάνεις?

22 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν έχετε τραυματισμό ή δεν μπορείτε να τρέξετε…

Πάρτε άσκηση μη επίπτωσης (εάν είστε εγκριθείσα από το γιατρό σας).

Προετοιμασία γεύματος ή/και βελτιώστε τη διατροφή σας.

Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους σας.

Εθελοντής.

Τηλεφωνήστε έναν φίλο.

Στείλτε την οικογένεια και τους φίλους σας μια κάρτα ή μια επιστολή στο ταχυδρομείο.

Περάστε και οργανώστε παλιές φωτογραφίες ή χαρτιά.

Πηγαίνετε σε ένα μουσείο.

Ερευνήστε το καλύτερο σούσι ή άλλο φαγητό στην πόλη σας.

Γίνετε ταξιδιώτης στην πόλη σας και επισκεφθείτε κάτι διαφορετικό κάθε εβδομάδα.

Πάρτε μια τάξη χρώματος και κόκκινου κρασιού (ξέρω ότι χρειάζομαι ένα ποτό όταν δεν μπορώ να τρέξω!)

Έχετε ένα γεύμα ή ποτά έξω και απλά χαλαρώστε και οι άνθρωποι παρακολουθούν.

Γράψε ένα βιβλίο?

Διάβασε ένα βιβλίο! Γίνετε μέλος σε μια λέσχη βιβλίων.

Ανακαινίζω.

Οργανώστε το ντουλάπι σας.

Μάθετε πώς να φτιάξετε το Pad Thai! (Στη συνέχεια, προσκαλέστε με.)

Γράψτε μια λίστα κουβάδων.

Φτιάξτε ένα πάπλωμα.

Πάρτε μια νέα τάξη στο γυμναστήριο.

Μάθετε να παίζετε ένα ολόκληρο τραγούδι στην κιθάρα ή στο πιάνο σε 8 εβδομάδες.

Πηγαίνετε από όλα τα μηνύματα Instagram και μηνύματα του Facebook του Eat Repeat και αφήστε αστεία σχόλια, ώστε να τα βλέπω αργότερα και να γελούν. Ευχαριστώ.

>>>> Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες; Αφήστε τα στα σχόλια!

Κάντε μια λίστα με όλα τα «θα έπρεπε …» ή «πάντα ήθελα να …» δραστηριότητες. Ένα σωρό χαρτιά; Παλιές φωτογραφίες; Ενα μουσείο. Στείλτε την οικογένεια ή τους φίλους σας σε ένα σημείωμα στο ταχυδρομείο. Ένα νέο άτομο κάθε μέρα.

Τραβήξτε το ημερολόγιο προπόνησής σας. Ανταλλάξτε το για 8 εβδομάδες zen … 8 εβδομάδες εθελοντισμού …. 8 εβδομάδες σύνδεσης …. 8 εβδομάδες και 2 βιβλία…

Έχεις μια ερώτηση για μένα; Αφήστε ένα μήνυμα στη γραμμή φωνητικού ταχυδρομείου RER ή στείλτε μου email runeatrepeat@gmail.com

PS – Τα σχόλια Pur Water Giveaway δεν λειτουργούσαν χθες. Έτσι, αν δεν είχατε την ευκαιρία να εισαγάγετε ακόμα το διαγωνισμό … παρακαλώ ελέγξτε το!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

70save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

70
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Πώς και γιατί να καταργήσετε κάποιον στο podcast των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης 110

Πώς και γιατί να καταργήσετε κάποιον στο podcast των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης 110

Θα έπρεπε να καταργήσετε το Instagram ή το Facebook; Γιατί. Πότε. καιw να μην ακολουθήσει με αγάπη. Αυτοεξυπηρέτηση και τα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης

Γιατί πήγα για πρώτη φορά στη θεραπεία και τι συνέβη επειδή το podcast 109

Γιατί πήγα για πρώτη φορά στη θεραπεία και τι συνέβη επειδή το podcast 109

Γιατί πήγα στη θεραπεία και την ιστορία μου για το πώς βρήκα έναν θεραπευτή και τις σκέψεις μου για αυτό. Πρώτη φορά μαραθώνιος δρομέας στο P της

7 μυστικά για να εκτελέσετε τον καλύτερο εικονικό αγώνα σας Μέρος 2 – Podcast 124

7 μυστικά για να εκτελέσετε τον καλύτερο εικονικό αγώνα σας Μέρος 2 – Podcast 124

Πώς να εκτελέσετε τον καλύτερο εικονικό αγώνα σας. 7 Προτάσεις για την εκτέλεση ενός εικονικού αγώνα. Εκτελέστε το Eat Reath Podcast 124 – Μέρος 2 του εικονικού αγώνα Ser

Ο δρομέας σας, Eater, Reader Questions- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Ο δρομέας σας, Eater, Reader Questions- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με το τρέξιμο, το blogging, τα μαλλιά, την κατάρτιση δύναμης και πολλά άλλα! Απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις που ήρθαν σε αυτό

Τι να φάτε για καλύτερο podcast ύπνου 113

Τι να φάτε για καλύτερο podcast ύπνου 113

Τι να φάτε και τι τρόφιμα πρέπει να αποφύγετε για καλύτερο ύπνο. Ο εγγεγραμμένος διαιτολόγος μιλάει για το Eat to Sleep Podcast. Επιπλέον, Shar

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την εκτέλεση Επαναλαμβανόμενων οπαδών, podcasts και ημέρες αποκατάστασης

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την εκτέλεση Επαναλαμβανόμενων οπαδών, podcasts και ημέρες αποκατάστασης

Πόσο καιρό ανακάμπτει μετά από μισό μαραθώνιο; Έτρεξε τον πρώτο μου πλήρες μαραθώνιο και αναρωτιέμαι πόσο καιρό απογειώνεις … Προτάσεις για

⚡ από το ShareaHolic

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *