Η πρώτη μου Cannoli

είχα μια εξαιρετικά “ενδιαφέρουσα” μέρα στη δουλειά. Δεν είμαι σίγουρος τι να δηλώσω εκτός, τουλάχιστον με κράτησε να τονίσω για την υγιεινή σύνοδο κορυφής; (Ναι, είμαι πολύ ανήσυχος για την παρουσίασή μου για την ασφάλεια του συγγραφέα blog. Ο καθένας έχει συστάσεις για το πώς ακριβώς η δημόσια ομιλία;)

Ben, όπως και δεν είχα δείπνο μαζί ακόμα αυτή την εβδομάδα, οπότε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι οι ρουτίνες μας δούλευαν απόψε, πίστευα ένα μεγάλο γεύμα “και το φιλικό γεύμα του”. Έκανα δάχτυλα πουλερικών καθώς και τυρί mac n ‘. Κοίταξέ με! Ένα χρόνο πίσω δεν έφαγα καν πουλερικά καθώς και τώρα τρώω τα δάχτυλά τους!
Τα νεότερα μου βίντεο

Μαθαίνοντας από μια κακή διαδρομή
Εμφανίζονται κακές διαδρομές – εδώ ακριβώς είναι το πώς πέρασα το παρελθόν, καθώς και από το επόμενο τρέξιμό μου. Η πρόταση για να σας βοηθήσει να καταλήξετε να είστε πολύ καλύτερος δρομέας με το να είστε ένας ουδέτερος θεατής των προπονήσεων σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 48 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Η τρέχουσα πρόταση παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
02:25

Ζω
00:00
08:21
03:48

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι λωρίδων πουλερικών, ωστόσο ήταν σε ατύχημα. Βύθισα τα πουλερικά σε ένα λουτρό αυγών καθώς και στη συνέχεια τα βυθίσαμε σε ψίχουλα ψωμιού. Αλλά, έπειτα έτρεξα από ψίχουλα ψωμιού, γι ‘αυτό τα βυθίστηκα σε σπασμένα δημητριακά καφέ ρυζιού καθώς και τσιπς τορτίγια. Στη συνέχεια, έτρεξα από αυτό, γι ‘αυτό έβαλα ψημένα πατατάκια.

Μετά τη δουλειά σταμάτησα σε ένα κατάστημα τροφίμων για την υγεία και την ευεξία για μερικά πράγματα. Όπως πάντα, σταμάτησα να σκαρφαλώνω πάνω από την κατάσταση επιδόρπιο καθώς και να κακοποιήσω τον εαυτό μου. Λοιπόν, σήμερα βρήκα μια ζάχαρη εντελώς δωρεάν cannoli καθώς και επέλεξε αυτή θα ήταν η μέρα που προσπάθησα πολύ το πρώτο μου Cannoli!

Δεν μου αρέσουν τα πράγματα γεμάτα κρέμα (TWS), οπότε δεν ήταν υψηλό στη λίστα μου “πρέπει να φάω” (όλοι έχουν αυτή τη λίστα σωστά;!). Τέλος πάντων, συνήθως επιλέγω την γνήσια προσφορά όταν προσπαθώ νέα επιδόρπια, ωστόσο, επειδή αυτό δεν ήταν μια τεράστια προσφορά για μένα πίστευα ότι ήταν η ιδανική στιγμή.

Όπως αναμενόταν, δεν τροποποίησε τη ζωή μου. Αλλά, ως συγγραφέας ιστολογίου τροφίμων με όρεξη πίστευα ότι ήταν μόνο καλύτερο να το δοκίμασα.

Έχετε δοκιμάσει ένα cannoli;

Πιστεύω ότι αυτό ήταν τόσο κομψό στυλ υγείας και ευεξίας. Είχε έναν τόνο κανέλας καθώς και δοκιμασμένο περίεργο, όπως είχε μια επίγευση. υπόθεση ότι θα πρέπει να δοκιμάσω ένα γνήσιο!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Απλή συνταγή γιαούρτι γιαούρτι φλοιού

Απλή συνταγή γιαούρτι γιαούρτι φλοιού

Υγιή συνταγή γιαούρτι γιαούρτι φλοιού. Δοκιμάστε αυτό το απλό και υγιές επιδόρπιο με βάση ένα αγαπημένο των διακοπών! Σερβίρετε με Fru

απλές πατάτες με μπρόκολο

απλές πατάτες με μπρόκολο

Απλές πατάτες με μπρόκολο μπρόκολο. Veggie συσκευασμένη φιλική προς το σπίτι γεύμα συνταγή potluck

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά το τρέξιμο για να ανακτήσετε γρηγορότερα. 15 Δημοσιεύστε ιδέες σνακ. Τι πρέπει να τρώω μετά από ένα τρέξιμο; καθώς και προτάσεις για να βοηθήσετε yo

Υγιεινή ζεστή σοκολάτα σε υποτονική κουζίνα καθώς και μπαρ DIY

Υγιεινή ζεστή σοκολάτα σε υποτονική κουζίνα καθώς και μπαρ DIY

Απλή συνταγή ζεστής σοκολάτας για μια ομάδα. Υγιεινή συνταγή ζεστή σοκολάτα 2 εξαρτήματος για νοικοκυριό ή πάρτι. Ακριβώς πώς να φτιάξετε το Hot CoΦύλλο γαρίδας tacos με κρεμώδη σάλτσα cilantro

Φύλλο γαρίδας tacos με κρεμώδη σάλτσα cilantro

Απλή συνταγή φύλλων γαρίδας Tacos. Ελαφριά γαρίδα tacos με σάλτσα κρέμας κρέμας γεμάτη γεμάτη με πρωτεΐνη καθώς και με το W

3 Συνταγή μπισκότων κολοκύθας εξαρτήματος

3 Συνταγή μπισκότων κολοκύθας εξαρτήματος

Απλή συνταγή μπισκότων κολοκύθας 3 εξαρτήματος. Τα μπισκότα μείγμα κέικ με κολοκύθα αντί για λάδι για μια ελαφρύτερη συνταγή. Κτύπημα κέικ

⚡ από το ShareaHolic

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *