Τα αγαπημένα της Παρασκευής – τα καλύτερα σορτς που τρέχουν καθώς και τη φούστα για να σταματήσουν να χτυπάνε καθώς και να τρίβουν το μηρό (και πάλι)

ευχαριστημένη την Παρασκευή !! ακριβώς πώς ήταν η εβδομάδα σας;

Δουλεύω για τον επανασχεδιασμό του RER, οπότε είναι ταραχώδης εδώ! Είναι χαζή που δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο πολύ δουλειά στο τέλος μου;
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις καθώς και προτάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αξιολόγηση καθώς και πολύ περισσότερο για τη μεγάλη σειρά ακρόασης.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Μαθαίνοντας από μια κακή διαδρομή
03:48

Ζω
00:00
08:21
09:42

Ναί.

Αλλά είμαι απίστευτα εκστατικός για τις ενημερώσεις καθώς και για τα πράγματα !! Ερχομαι συντομα.

Τώρα έχω μια ολόκληρη δημοσίευση αφιερωμένη σε αυτή την ανησυχία που έχω πολλά για τα ρούχα…

“Τι σορτς/πουκάμισο είναι αυτό;!”

και/ή

«Βοήθησέ με Monican !!! Τι σορτς δεν chafe;! ”

Κάθε φορά που μοιράζομαι μια φωτογραφία Instagram μετά από έναν αγώνα τουλάχιστον ένα από τα σχόλια αναπόφευκτα είναι ένα από αυτά παραπάνω. Καλά peeps, καταλαβαίνω ότι έχω δηλώσει 99 φορές, ωστόσο θα το δηλώσω για άλλη μια φορά – κινώντας άνεση.

Φοράω κινούμενα άνετα σορτς ή Sprint Skort 83% του χρόνου.

Τα σορτς είναι μακρά αρκετά ώστε να μην περάσουν. Είναι η αντοχή των 7,5 “(έχουν μια έκδοση 4” που είναι επίσης απίστευτη, ωστόσο, επίσης, και για μένα – αν έχετε παχιά μηρούς, πιθανότατα δεν πρόκειται να λειτουργήσει για να αποτρέψετε το τρίψιμο).

ΠΩΛΗΣΗ! Μπορείτε να τα πάρετε στο Zappos για $ 10 από το ιδανικό τώρα που είναι μια απίστευτα πώληση !! Είναι επίσης εξαιρετική υψηλής ποιότητας. Φοράω τη δική μου όλη την ώρα.

Ενημέρωση: Βρίσκονται στον ιστότοπο Moving Comfort μόνο για $ 24 !!! <- Μεταβείτε στην καρτέλα Πώληση στην κορυφή. Η φούστα είναι το Sprint Tech Skort. Έχω χρησιμοποιήσει το Sprint Skort εδώ και πολλά χρόνια-είναι το μόνο που έχω ανακαλύψει με την μη κολλητική επένδυση καθώς και είναι διαθέσιμο σε αξιολάτρευτα χρώματα. Ένας εκπρόσωπος επιχείρησης μου έστειλε αυτό το νέο ζωντανό στο κοσμικό μπλε που αγαπώ! Ακριβώς πόσο αξιολάτρευτο είναι το αντίστοιχο σουτιέν;! (Το Sportsbra είναι ο δρομέας ανάκαμψης.) Το απίστευτο πράγμα για τα σορτς μέσα στη φούστα είναι η επένδυση. Αποφεύγει τα σορτς από την οδήγηση. Εάν δεν καταλαβαίνετε γιατί είναι μια τεράστια συμφωνία, απλά δεν με παίρνετε καθόλου. Εάν πρέπει να ρωτήσετε ότι δεν θα καταλάβετε. Η Moving Comfort είναι πραγματικά καλύτερη κατανοητή για την απίστευτη σειρά υποστηρικτικών και αξιολάτρευτων αθλητικών. Έχουν μια μεγάλη επιλογή για όλα τα διαφορετικά μεγέθη καθώς και για τις προτιμήσεις. Διατίθενται και σε ορισμένα μεγέθη κυπέλλου! Ελέγξτε τη σελίδα Moving Comfort Sportsbra για να περιηγηθείτε στα αγαπημένα σας βυζιά. Ετσι. Τώρα πηγαίνετε σε ειρήνη καθώς και επιτρέψτε μου να καταλάβω τι πιστεύετε αν δοκιμάσετε τη φούστα ή τα σορτς επίσης. Μην παραλείψετε να θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το RER κώδικα προεξοφλητικών επιτοκίων για 40% έκπτωση, καθώς και δωρεάν αποστολή σε κάλτσες procompression καθώς και μανίκια! ΕΡΩΤΗΣΗ: Παίρνετε ζωντανές SportsBras; Μου αρέσουν, παρόλο που δεν τρέχω στο «απλά ένα σουτιέν»! Αποποίηση ευθυνών: Η Moving Comfort μου έστειλε αυτό το εργαλείο, ωστόσο θα το έκανα ακόμα κι αν δεν το έκαναν ως το χειρότερο. Όλες οι γνώμες είναι δική μου. Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *