Όταν όλα πάνε στραβά, απλά χορέψτε στο

Γεια σας! Αναφέρομαι με 26,2 μίλια για το σωρό μου στο Miles check in σήμερα. Εδώ είναι τα αποτελέσματα του μαραθωνίου του Revel City και η ανασκόπηση. Spoiler: 12 πράγματα πήγαν στραβά με αυτόν τον αγώνα. Δεν περίμενα να είναι καταπληκτικό από τότε που ήμουν απλά μαζί, έτσι ο κοκαλιάρικος δρομέας θα μπορούσε να πάρει τη λωρίδα Carpool. Σοβαρά.

Έτσι σούπερ φωτεινό και νωρίς κατευθυνθήκαμε στην Azusa για να πιάσουμε ένα λεωφορείο στην αρχή. 1η αποτυχία της ημέρας πήγαμε σε λάθος τοποθεσία και μόλις κάναμε το τελευταίο λεωφορείο μέχρι την γραμμή εκκίνησης. Προφανώς 701 West και 701 East είναι διαφορετικά μέρη, που σκέφτηκε ο Da;
Τα τελευταία μου βίντεο

Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 7 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Ζω
00:00
08:21
12:07

Ευτυχώς το καταφέραμε και φτάσαμε στην αρχή κανένα πρόβλημα. Αλλά η Fail #2 ήταν ότι όταν πήγαμε να σηκώσουμε τα bibs μας ο υπεύθυνος είπε ότι ήταν στο κάτω μέρος του λόφου. Δεδομένου ότι ήξερε ότι και οι δύο καταχωρήθηκαν και ήταν 26+ μίλια από την αρχή, είπε ότι θα μπορούσαμε απλώς να πούμε σε κάποιον στο τέλος και να πάρει ένα όπλο, αλλά δεν θα είχαμε χρονοδιάγραμμα τσιπ.

Το περίεργο πράγμα με το SR και εγώ ήταν ήταν ένας σπάνιος δρομέας μεγάλων αποστάσεων από ό, τι δεν είναι σούπερ τρελό για το χρόνο μας και είναι ανταγωνιστική. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε τόσο μεγάλη. Λοιπόν, αυτό και εγώ κολλάμε σε αυτήν σαν κόμμι σε ένα παπούτσι γιατί είναι η μόνη μου φρενίτιδα.

Και οι δύο πλήρωσαν επιπλέον 20 δολάρια για την παραλαβή πακέτων αγώνων και όλα, έτσι ήμασταν κυρίως απλά λυπημένοι που δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για να αγοράσουμε τρόφιμα.

Ετοιμαστείτε να τρέξετε !!!

Skinny Runner στην αρχή, με κάποιο τύπο που φορούσε ένα νοσοκομειακό φόρεμα ως ημέρα αγώνα ρίχνει μακριά τα εργαλεία.

Ο Pam βγήκε την ομάδα 3:40 και το έσφιξε εντελώς !!! υπερήφανη για αυτήν.

Το μαραθώνιο του Canyon Revel έχει μια καταπληκτική γρήγορη πορεία. Ξεκινά στην κορυφή ενός βουνού και τρέχετε κατευθείαν προς τα κάτω για 13 μίλια. Τότε υπάρχουν μερικοί λόφοι. Είναι πιθανώς μικρά, αλλά γεμίζουν τεράστια μετά από τόσα πολλά κατηφορικά.

Είναι πανέμορφο. Υπέροχος. Μου άρεσε η φύση και τα βουνά και ο καθαρός αέρας. Μου άρεσε η κατηφόρα της πορείας, αλλά άρχισε να σκοτώνει τα τετράγωνα μου. Τα πόδια μου ήταν ήδη κουρασμένα γενικά από το να αλλάξουν τις προπονήσεις μου πρόσφατα, προσθέτοντας την επαναλαμβανόμενη κατηφορική και την ένιωσα πραγματικά.

Τα διαλείμματα του μπάνιου μαραθώνιου – υπήρχαν πολλοί σταθμοί βοήθειας και porta potties. Προσπαθούσα να το κρατήσω, αλλά έπρεπε να πάω στην τουαλέτα γύρω από το 18ο μίλι. Τότε, έπρεπε να πάω ξανά;! Είχα ένα lil κομμάτι ενός θέματος στομάχου που δεν συνέβη ποτέ πριν. Θα γράψω αυτό που έχω φάει πρόσφατα για να διερευνήσω αυτό.

Και η τελική αποτυχία της Αμερικής … Έχασα πρόσφατα το iPod μου (διαβάστε: είναι πιθανώς κάτω από ένα σωρό αλληλογραφίας στο γραφείο μου) και άκουσα την Πανδώρα ενώ τρέχει. Δεδομένου ότι ήμασταν στη φύση για αυτόν τον αγώνα δεν υπήρχε υποδοχή = καμία Πανδώρα. Δεν είχα μουσική μέχρι το Mile 23. Έτρεξα 23 μίλια χωρίς καμία μουσική. Μπαχ. Εντελώς δικό μου λάθος.

Το SR και εγώ έτρεξα τα περισσότερα από τα πρώτα 12 μίλια μαζί. Παρά τις αποτυχίες μας διασκεδάσαμε μέχρι να καεί και να επιβραδύνω. Δείτε το Instagram μου για ένα βίντεο 9 δευτερολέπτων της διασκέδασης.

Χτύπησα τον τοίχο αρκετά σκληρά γύρω από το Mile 18 και προσπαθούσα απλώς να κρατήσω για αγαπημένη ζωή. Η Sandy από τον σύζυγο της Boston Bond Brunette πήρε μερικές καλές φωτογραφίες μου στην πόρτα του θανάτου. Ευτυχώς, δεν χτύπησα.

Το μαραθώνιο Revel City έγινε στις 3:54:16

Ήταν ένας σκληρός αγώνας, αλλά είμαι περήφανος για τον εαυτό μου για την προώθηση. Αλλά αμέσως μετά τον αγώνα τα μοσχάρια μου αισθάνθηκαν σούπερ σφιχτά και ξέρω ότι θα επωφεληθώ αύριο. Είμαι πραγματικά φοβισμένος για το πόσο πληγή θα είμαι … εύχομαι τύχη.

Συσσωμάτωση στα μίλια…

Τώρα είναι η σειρά σας να μιλήσετε… ποιο είναι το σωρό σας στο στόχο των μιλίων για τη δεύτερη εβδομάδα; Αφήστε ένα σχόλιο με αυτό!

Το δικό μου: Η Κυριακή είναι μια μέρα ανάπαυσης, αλλά θα τεντώσω και θα περπατήσω. Περπατήστε 3 μίλια κάθε μέρα πάνω από κάθε προγραμματισμένες προπονήσεις.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

ΜερίδιοΣυνεχίστε με αυτά:

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανασκόπηση και αναθεώρηση του Half Marathon. Irvine μισό τρελό μισό μαραθώνιο πορεία και αναθεώρηση αγώνων και συμβουλές για

Σχέδιο κατάρτισης του μαραθωνίου OC και κωδικός έκπτωσης αγώνα

Σχέδιο κατάρτισης του μαραθωνίου OC και κωδικός έκπτωσης αγώνα

Μαραθώνιο και μισό μαραθώνιο σχέδιο ενδιάμεσο για να πάρει γρηγορότερα ή PR. Για τους δρομείς με στόχο χρόνου. Δύναμη Traini

Revel Marathon-Big Bear Race αποτελέσματα και ανασκόπηση

Revel Marathon-Big Bear Race αποτελέσματα και ανασκόπηση

Revel Run Race Series Marathon Big Bear Race Recap και Top 10 List. Τα καλύτερα μίλια του Revel Big Bear και τρέξιμο με το δικό μου

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση

Το μαραθώνιο Surf City και το Half Marathon αποτελούν τα αποτελέσματα και την ανασκόπηση. Φωτογραφίες και διασκέδαση από τον μισό μαραθώνιο τρέχει στην παραλία Huntington

Disney World 10K Race Recap

Disney World 10K Race Recap

Εκτελέστε το Σαββατοκύριακο Disney World Marathon 2022. Disney 10K Race Review και Recap. κορυφαίες 10 φωτογραφίες και στιγμές από το τρέξιμο

AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) Half Marathon Race αποτελέσματα και ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

⚡ από το ShareaHolic

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *