Bodybuilding: online έναντι στη σάρκα

από τον Cade Thomas

Ο κόσμος bodybuilding φαινομενικά έχει δύο εντελώς ξεχωριστές κοινότητες που μερικές φορές φαίνονται σχεδόν ανίδεοι για την ύπαρξη και τη σημασία του άλλου. Στην πρώτη παρτίδα, έχουμε τους ανθρώπους που συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ασχολούνται με την τοπική σκηνή και περιβάλλουν τους εαυτούς τους με ανθρώπους που συμμετέχουν παρομοίως. Μιλούν στους ανθρώπους στο γυμναστήριο για το ποιος πρόκειται να είναι στις επερχόμενες εκπομπές και ποιος θα κινηθεί μέχρι τις τάξεις κλπ. Ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίζουν ποιος κάνει αυτό που στο IFBB είναι πολύ πιθανόν να μην είναι “γνωστές “Σχετικά με την καθημερινή κουτσομπολιά μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνέχεια, στο άλλο στρατόπεδο, έχουμε τον ανεμιστήρα bodybuilding που είναι εντελώς βυθισμένος στα ηλεκτρονικά φόρουμ και που έχει ήδη πάει στα διοικητικά συμβούλια για να μιλήσει για το πώς ο Kai Greene κοιτάζει πίσω στο prep του κρίνοντας από τα 4 δευτερόλεπτα του μισού καλυμμένου βραχίονα που ήταν Στην οθόνη στο βίντεο του Instagram που μεταφορτώθηκε πριν από 13 λεπτά. Αυτός ο τύπος ανεμιστήρα έχει δύο φυλές. Υπάρχουν αυτοί που περπατούν στον περίπατο και είναι νόμιμα αφοσιωμένοι και παθιασμένοι οπαδοί που φαίνεται να είναι πιο άνετα να συνδυάζονται με την ανωνυμία του διαδικτυακού κόσμου και υπάρχει το πιο άχρηστο είδος που τείνει να ανήκουν στους ιστότοπους αυστηρά για να κρίνουν και Κριτική, αλλά έχει μηδενική συμμετοχή με τη βιομηχανία bodybuilding σε κάθε προσωπικό θέμα.

Είναι παράξενο με κάποιους τρόπους που κάποιος μπορεί να ανήκει σε μια κοινότητα με πολύ περιβόητο τρόπο (θετικό ή αρνητικό), αλλά είναι σχεδόν άγνωστο στο άλλο. Είναι πολύ συνηθισμένο να είσαι “θρύλος” στα φόρουμ και ευρέως σεβαστός, αλλά να μην έχεις το όνομά σου να μην γυρίσεις το κεφάλι στον τοπικό διαγωνισμό. Εάν διαβάζετε αυτό, είναι πολύ πιθανό ότι ονόματα όπως ο Dante Trudel, ο Ken “Skip” Hill, ο Shelby Starnes κ.λπ. είναι συνώνυμοι με ένα σεβασμό και αναγνώριση. Τώρα, πόσοι άνθρωποι στο αμφιθέατρο στο επαρχιακό πρωτάθλημα της Αλμπέρτα θα γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Δεν είναι υπερβολικά υψηλό ποσοστό, σε σύγκριση με την online κοινότητα, όπου η γνώση των “βασικών παικτών” αποτελεί προϋπόθεση για να του επιτραπεί στο κόμμα.

Αντίθετα, ένας τοπικός εκπαιδευτής που έχει τουλάχιστον 20 πελάτες σε κάθε περιφερειακή επίδειξη και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τη διοικητική ένωση του τοπικού ανταγωνισμού μπορεί να είναι σχεδόν άγνωστος στον ιστό, αλλά έχει το όνομά του να φέρει το ίδιο βάρος με ένα τοπικό αφεντικό Γυμναστήρια και σε διαγωνισμούς στην περιοχή τους. Ίσως να κάθονται στην κριτική επιτροπή ή να κατέχουν το δημοφιλές κατάστημα συμπληρωμάτων όπου το τοπικό κατάστημα ανταγωνιστών και να πάρουν κουτσομπολιά για το πώς αναζητούν οι αντίπαλοί τους. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να είναι ένας απόλυτος πυλώνας στην κοινότητα bodybuilding και να ζουν και να αναπνέουν το άθλημα, αλλά δεν έχουν καμία παρουσία στο YouTube και δεν έχουν λογαριασμό Instagram.

Προσωπικά θα ήθελα να δω τους δύο κόσμους να συγκρούονται, έτσι να το πω. Ενώ μπορώ σίγουρα να καταλάβω το άτομο “εδάφους” που δεν θέλει να συμμετάσχει στην αρνητικότητα του online warzone, νομίζω ότι μια συγχώνευση των δύο γενικά θα δημιουργούσε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα που περιβάλλει το άθλημα. Οι άνθρωποι σε απευθείας σύνδεση είναι αυτοί που χρειάζονται μια δόση της πραγματικότητας περισσότερο, καθώς είναι πιθανό να αποκτήσουν μια πραγματική προοπτική για τη βιομηχανία που αισθάνονται τόσο ενσωματωμένοι σε (δεν είναι) και ενδεχομένως να μην καταπιούν σε αρνητικότητα όλη την ώρα. Είναι εύκολο να επικρίνετε έναν χαρακτήρα που παρακολουθείτε στα εκπαιδευτικά βίντεο, αλλά η συνάντησή τους στη σάρκα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά είναι απλά κανονικοί άνθρωποι και γρήγορα οι υπερβολικές φήμες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο διαλύονται στις ανοησίες που είναι πραγματικά.
Εάν ποτέ δεν έχετε αγοράσει ούτε ένα εισιτήριο σε ένα bodybuilding show, μπορείτε πραγματικά να δικαιολογήσετε να κάθεστε σε απευθείας σύνδεση και να κρίνετε όλους όσους έχουν τις μπάλες για να εισέλθουν πραγματικά σε ένα; εμπλέκομαι.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *