Είμαι περίεργη Τετάρτη-Μουσική

Η τελευταία μου δημοσίευση σχετικά με την προετοιμασμένη Pico de Gallo είχε σχόλια ότι τα προ-chopped λαχανικά είναι ακριβά. Είναι αλήθεια, εξαιρετικά αληθινό.

Εδώ είναι το τέχνασμα μου: πηγαίνω στα προ-κλίση καθώς και τα οργανικά τμήματα του καταστήματος πρώτα. Εάν κάτι είναι στο ειδικό ή την πώληση του διευθυντή, το παίρνω. Αν όχι, εγώ (απρόθυμα) παίρνω τα λαχανικά καθώς και να τα κόψω.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
Face Mask Ιδέες για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Πρέπει να φορέσετε μια συμφωνία με τη μάσκα καθώς και τις καλύτερες επιλογές για τους δρομείς.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
09:42

Ζω
00:00
08:21
07:15

Αν κοιτάξετε μπορείτε να δείτε το Pico de Gallo έχει ένα αυτοκόλλητο 50% στο εξωτερικό

Και χθες πήγα στο κατάστημα για το Seltzer καθώς και περπατούσα από το οργανικό τμήμα για να δούμε αν υπήρχαν οποιεσδήποτε συμφωνίες. Ναι! Σημείωσα ένα πακέτο οργανικών καλαμποκιού καθώς και αυτό κατέληξε να είναι δείπνο!

Το πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου για να πάρετε κάτι σε ειδικό όπως είναι πιθανότατα πρέπει να το φάτε αρκετά σύντομα θεωρώντας ότι έρχεται κοντά στην ημερομηνία λήξης του.

Έτσι, προετοίμασα το λάκκο για φαγητό για δείπνο. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι – μπορείτε να μαγειρέψετε με kale ή να φτιάξετε τσιπς, ωστόσο, αν θέλετε να το φάτε ως σαλάτα, πρέπει να το αφήσετε να μαριναριστεί με ντύσιμο για να μαλακώσει. Πολλοί hippie dippie peeps τηλεφωνούν σε αυτό το “Massaged Kale”.

Απορρίψα όλο το καλαμπόκι σε ένα τεράστιο μπολ ανάμειξης, καθώς και προσθέτοντας φιστίκια του TJ καθώς και υγρό αμιν. Ανακατέψτε το καθώς και τοποθεσία στο ψυγείο μέχρι το δείπνο.

Ο όγκος της σαλάτας μειώθηκε σημαντικά στη διαδικασία μασάζ.

Το έκανα με ένα μπιφτέκι “Τουρκίας” του Quorn, καθώς και αμύγδαλα.

Πρωί

Σήμερα το πρωί ξύπνησα καθώς και προετοιμάσαμε να χτυπήσω τη γιόγκα. Τελικά. Σημείωσα μια προσφορά Groupon για 10 τάξεις στο προτιμώμενο στούντιο γιόγκα μου αυτή την εβδομάδα, καθώς και μια απόφαση ήταν ένα σημάδι. Δυστυχώς, πίστευα ότι η τάξη ήταν στις 6:30 π.μ., ωστόσο, ξεκίνησε πραγματικά στις 6 το πρωί, γι ‘αυτό μου έλειπε. Πάω στην τάξη το πρωί της Παρασκευής. Υπόσχεση. Αντ ‘αυτού, πήρα ένα βόλτα 3 μιλίων καθώς και μια σανίδα.

Σήμερα το απόγευμα κάνω μια μέθοδο Triathlon τρέχει με την ομάδα. Κάνουμε μια σύντομη διαδρομή, ποδήλατο καθώς και κολύμπι για να πάρουμε μια αίσθηση για τις μεταβάσεις. Δεν έχω καμία ιδέα τι θα φορέσω όμως! Δεν έχω ένα τριάθλο που ταιριάζει, καθώς δεν θέλω πραγματικά να κολυμπήσω στα ρουτίνα μου τρέξιμο ρούχα.

Είναι ένα προς τα πίσω tri, οπότε δεν είναι σαν να μπορώ να κολυμπήσω στα μαγιό μου, καθώς και στη συνέχεια να τρέξω σε σορτς ή κάτι τέτοιο. Πιθανότατα θα φορέσω το Capris, καθώς και μια δεξαμενή αποθήκευσης για το όλο θέμα, καθώς και το τηλεφώνημα του καλού. Ο αγώνας είναι αυτή την Κυριακή, οπότε δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα, καθώς δεν θέλω να ξοδέψω χρήματα σε ένα κατάλληλο, δεδομένου ότι δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνω ξανά …

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ!

Δεδομένου ότι ήθελα να χτυπήσω τη γιόγκα έβαλα ένα από αυτά τα σάντουιτς Morningstar στο Micro, καθώς και αυτό το Dole Shaker έξω για να φάει για πρωινό. Προσπαθούσα να είμαι γρήγορος, ώστε να βγάλω την πόρτα!

Στη συνέχεια, έριξα ένα δοχείο από τα φασόλια espresso που καλύπτονται από τη σοκολάτα του TJ καθώς και πήγαν παντού! Χα. Τόσο για να σπεύσω. Έχετε προσπαθήσει ποτέ να σκουπίσετε κάτι τέτοιο; Είναι σαν να προσπαθείτε να βυθιστείτε μάρμαρα. Δεν είναι εύκολο.

Το πρωινό μου – μια τηγανίτα με 1/3c αυγό, 1/4 βρώμη πίτουρο, κανέλα, σόδα ψησίματος καθώς και μεγάλες προσφορές βούτυρο. Plus Μεγάλες Προσφορές O ‘Iced Coffee – όχι από τη στιγμή που το απαιτώ, ωστόσο, δεδομένου ότι αυτή η παρτίδα έχει πρόσθετη νόστιμη

Είμαι παράξενος

Δεν ακούω μουσική κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μόλις πρόσφατα άρχισα να ακούω μουσική πολύ περισσότερο στα αυτοκίνητα και το φορτηγό μου ακόμα! Θα το ενεργοποιήσω μερικές φορές στο παρελθόν, αλλά όχι συχνά. Στο κολέγιο η μετακίνηση μου ήταν περίπου μια ώρα για το ίδρυμα καθώς και την εργασία, καθώς θα άκουγα μόνο το NPR ή τίποτα. Ναι, απλά κάθονται σιωπηλά με τις κινηματογραφικές μου κινήσεις καθώς και με το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι είναι από τότε που έχω τόσο πολύ στο μυαλό μου (κάτι που δεν είναι σπουδαίο πράγμα), καθώς και την απαίτηση να chillax, ωστόσο ίσως είμαι απλώς ένα περίεργο.

Ερώτηση: Είμαι παράξενος; Είσαι περίεργος;

Ακούτε μουσική στη δουλειά ή ενώ εργάζεται το ίδρυμα; Στο αυτοκίνητο?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

ΜερίδιοΤαχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

7 κόλπα για να τρέξετε τον καλύτερο σας online αγώνα Μέρος 2 – Podcast 124

7 κόλπα για να τρέξετε τον καλύτερο σας online αγώνα Μέρος 2 – Podcast 124

Ακριβώς πώς να εκτελέσετε τον καλύτερο σας αγώνα στο διαδίκτυο. 7 ιδέες για την εκτέλεση ενός online αγώνα. Εκτελέστε το Eat Reatt Podcast 124 – Μέρος 2 του online αγώνα ser

Οι καλύτερες επιβεβαιώσεις για τους δρομείς

Οι καλύτερες επιβεβαιώσεις για τους δρομείς

Ακολουθεί μια λίστα με 51 θετικές επιβεβαιώσεις για τους δρομείς. Τόνισα αυτά στο Instagram σήμερα, αφού δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε καθώς και πότε να φάτε. 15 Έννοιες Snack για νέους δρομείς, καθώς και κατάρτιση για μισό μαραθώνιο

21 Finest Running Tunes Playlist 2020

21 Finest Running Tunes Playlist 2020

Εκτέλεση playlist 2020. 21 καλύτερες μελωδίες του Οκτωβρίου 2020. Εκτελέστε ταχύτερα καθώς και διασκέδαση με νέα μουσική καθώς και όλα

Τρέξιμο απολαύστε σταματήστε να εργάζεστε καθώς και από τις νίκες – 132

Τρέξιμο απολαύστε σταματήστε να εργάζεστε καθώς και από τις νίκες – 132

Έτσι πολλές ενημερώσεις! Ας μιλήσουμε για το Beat Saber – έχετε παίξει; Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνια – καθιστούν πιο δύσκολο να τρέξει! Γιαούρτι

Εκτέλεση Eat Repeat Podcast 89 Καλύτερες σε απευθείας σύνδεση συστάσεις καθώς και χειρότερα podcast recs

Εκτέλεση Eat Repeat Podcast 89 Καλύτερες σε απευθείας σύνδεση συστάσεις καθώς και χειρότερα podcast recs

Podcast που καλύπτει τις καλύτερες διακοπές τροφίμων καθώς και τις χειρότερες νέες προτάσεις podcast – ή τις εκπομπές που με έσφαξαν. Τρέξιμο n

⚡ από το ShareaHolic

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *