Φορούσα το τρέξιμό μου, τρώω, επαναλαμβάνω το μπλουζάκι στη Βοστώνη. Δεν ξέρω αν έχετε ανακαλύψει την πλήρη έλλειψη αίσθησης της μόδας που προσπαθώ να καλέσω “Καλιφόρνια casual”, αλλά ως επί το πλείστον αντικειμενικό να είμαι άνετος. Αυτό το μπλουζάκι σε συνδυασμό με παντελόνια γιόγκα ταιριάζει στο λογαριασμό!

Καθώς περνούσα την ασφάλεια και την ασφάλεια, ένας από τους screeners είπε ότι αγαπούσε το πουκάμισό μου. Ρώτησε αν ήμουν δρομέας μαραθωνίου και ακολούθησε μια απροσδόκητη συζήτηση:
Τα νεότερα μου βίντεο

High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη ανασκόπηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου ναρκωτικού. Διαβάστε από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
04:34

Ζω
00:00
08:21
06:12

Screener: “Θα τρέξετε το μαραθώνιο της Βοστώνης;”

Εγώ: “Όχι, δεν έχω ακόμη πιστοποιήσει.”

Screener: “Ακόμα; Αλλά προσπαθείτε, σύντομα; ”

Εγώ: “Ναι, θα πάω, απλά όχι ακόμα …”

ΤΙ?!?!

Πώς μπορώ να έχω την τόλμη να πω ακόμη και “όχι ακόμα”. Όσον αφορά τον μαραθώνιο της Βοστώνης – ειδικά λόγω των νέων προκριματικών τους προτύπων;

Δεν ξέρω, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ τυχαίο ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν σίγουρη γιατί βαθιά κάτω είμαι αμφίβολος και ανασφαλής και χάος. απλά λέω.

Εντάξει, μετά από τη διασκέδαση της αλληλεπίδρασης μου, περπάτησα στο αεροπλάνο μου. Το Long Beach είναι ένα μικρό μικρό αεροδρόμιο έξω από το L.A. Είναι ο τρόπος να πάτε αν θέλετε εύκολη. Επιπλέον, το JetBlue πετάει από εκεί με άμεσες πτήσεις προς το Beantown.

Πέταξα το κόκκινο μάτι και συνήθως δεν μπορεί να κοιμηθεί στα αεροπλάνα. Λοιπόν, αυτή τη φορά έκανα νεύμα για λίγο (μετά το εντελώς δωρεάν σνακ μου στο οποίο απρόθυμα διάλεξα τσιπ αντί για μπισκότα). Αλλά ξύπνησα με το μαξιλάρι του λαιμού μου 5 σειρές! Ζητώ συγνώμη από τον άντρα της σειράς 11 κάθισμα D αν το έβαλα σε σας.

Τώρα είμαι στη Βοστώνη !!! Η Τίνα ήταν αρκετά καλή για να με πάρει από το αεροδρόμιο. Πρώτα πράγματα πρώτα, ένα ταξίδι στο DD!

Μετά από αυτό το πολύ ουσιαστικό έργο, επιστρέψαμε στην Τίνα, όπου με χαιρέτησα με το καλύτερο δώρο ποτέ = πολύ πιο Dunkin Donuts Coffee από την Tina !!! Μπορεί να μην φύγω ποτέ

Και τελικά γνώρισα τον Murphy

Τι είναι το ταξίδι που με κάνει πολύ πεινασμένο; Επειδή όταν έφτασα εδώ ήμουν αστέρι-iving! Ευτυχώς, η Tina είναι καλά προετοιμασμένη με πλακόστρωτα πλιγούρια…

Και βρώμη για να τα βάλετε! πολύ καλύτερα.

Ο Μάρτιος είναι ο Εθνικός Μήνας Διατροφής!

Ο Εθνικός Μήνας Διατροφής είναι μια εκστρατεία της Αμερικανικής Διαιτητικής Ένωσης για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγιεινή διατροφή στις Η.Π.Α.

Το φετινό θέμα είναι το Eat Best – με χρώμα. Η σημερινή πρόταση σας φέρνει από το μπλε χρώμα:

Πηγαίνετε αληθινό μπλε για τη διατροφή
Το μωβ και το μπλε μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένο να βρεθούν στο μέσο γεύμα όπως κάποια άλλα χρώματα, αλλά τα μωβ και τα μπλε τρόφιμα έχουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του αντιοξειδωτικού και του οφέλη κατά της γήρανσης

Αυτό με κάνει να θέλω να βγούμε έξω και να πάρω μερικά βιολογικά βατόμουρα!

Ερώτηση: Ποιες είναι μερικές υγιεινές ιδέες για μπλε τρόφιμα; (Το Blue Kool-Aid δεν μετράει)

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *