Ο Big Sean Allen είναι έτοιμος για το USAS

Big Sean Allen Ready για τους USAS
Από τον Joe Pietaro

Θα μπορούσατε να πείτε μερικούς μήνες πίσω ότι ο Sean Allen θα ήταν μια δύναμη να έρθει οι USAs. Στο πάρτι μπλοκ μυϊκής ανάπτυξης στο ισχυρό και κομψό γυμναστήριο του Bob Bonham στο New Jersey, το 6; 4; Ο Behemoth έμοιαζε σαν να μπορούσε να φορέσει τους κορμούς που παρουσιάζουν ιδανικά και εκεί και να κερδίσουν την κάρτα του.

Στις 30 Μαΐου, ο Allen ζύγιζε 295 λίβρες και έμοιαζε σημαντικά χωρίς αυτό το πρήξιμο ότι κάποιοι bodybuilders εξακολουθούν να αγωνίζονται οκτώ εβδομάδες από μια παράσταση. Ο ντόπιος του Κήπου θεώρησε ότι έδινε πίσω στην εκδήλωση. “Ήθελα απλώς να βγω εδώ και να δείξω ότι είμαι ένα από τα καλύτερα του Νιου Τζέρσεϋ και να ανακατεύομαι με τους οπαδούς και να δείξω κάποια υποστήριξη”, είπε. Ήταν αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος άνθρωπος εκεί και άξιζε να λάβει μεγάλη προσοχή. Ήταν εγκάρδιο και φιλικό και είχε πολύ διασκέδαση με τους νέους που ήταν παρόντες, κάτι που μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην εξασφάλιση της επόμενης γενιάς των οπαδών bodybuilding θα εκπροσωπηθεί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Allen θα επιδιώξει να κερδίσει την κάρτα Pro και αντιμετωπίζει μια σειρά από πάνω από 500 ανταγωνιστές στο Λας Βέγκας. Φάνηκε να είναι στο δρόμο του το 2008, όταν πήρε το συνολικά τόσο στα κράτη του Ατλαντικού NPC όσο και στους κατώτερους υπηκόους, αλλά προφανώς χτύπησε έναν τοίχο μετά από αυτό. Ο Allen τερμάτισε το ένατο στις δύο επόμενες εκπομπές του, οι USAs και οι υπήκοοι, και έχασε δύο πιθανότητες να περπατήσουν έξω με την Pro Card του.

Στη συνέχεια, ο Allen παραδέχτηκε ότι μπορεί να είχε «καεί» και να περάσει κάποια προσωπικά ζητήματα που επηρέασαν την προετοιμασία και την απόδοσή του. Στη συνέχεια πήγε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και κέρδισε το PDI Night of the Champions σε ένα σχισμένο 286 κιλά.

Ο Άλεν άκουσε μερικές από τις συστάσεις των δικαστών να συμπληρώσουν το πλαίσιο του και έφυγαν από τη δίαιτα κετο. Ένιωσε ότι εξαντλήθηκε στις δύο κύριες εμφανίσεις το ’08 και είναι πολύ πιο άνετα να γεμίσει, λέγοντας σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο του MDTV, “ένας μεγάλος άνθρωπος όπως εμένα πρέπει να αρχίσει να τρώει σαν ένας μεγάλος άνθρωπος”.

Το βίντεο γυρίστηκε εννέα ημέρες από τις USAs και ο Allen φαινόταν απίστευτος. Όπως είπε, “Δεν έχω αισθανθεί ποτέ αυτό το καλό. Είμαι 290 λίβρες στεγνό και δεν κόψαμε το νάτριο ακόμα ή το νερό. ” Ο Allen έχει ανταγωνιστεί για 10 χρόνια και έχει την εμπειρία να το πάρει στο επόμενο επίπεδο. Θα περπατήσει σε αυτή τη σκηνή στη Νεβάδα που ανταγωνίζεται στο απίστευτα βαρέων βαρών τμήμα και πολύ περισσότερο από πιθανό θα είναι ο μεγαλύτερος άνθρωπος εκεί. Θα κολλήσει και θα λάβει μια καταπληκτική επευφημία και ελπίζουμε ότι οι δικαστές θα συμφωνήσουν με τους οπαδούς.

2009 πρόγραμμα πρωταθλήματος NPC USA

Πέμπτη 23 Ιουλίου:
6:30 μ.μ. @ The Weigh-ins-Men’s Bodybuilding

8:00 μ.μ. @ The Weigh-ins-Bodybuilding των Γυναικών, Σχήμα, Γυμναστήριο, Μπικίνι

Παρασκευή 24 Ιουλίου:
9:00 π.μ. @ τα τελικά ζύγιση/check-ins

4:30 μ.μ. @ Το bodybuilding και μπικίνι των ανδρών
MD Play by Play With Shawn, Flex, Team MD Μέλη και καλωσορίζουμε την on-line κοινότητα μας !!!

Σάββατο 25 Ιουλίου:
9:00 π.μ. @ το γυναικείο bodybuilding prejudging & σχήμα

MD Play by Play With Shawn, Flex & A Female Mystery Guest … Χαιρετίζουμε επίσης την on-line κοινότητα μας !!!

6:30 μ.μ. Όλοι οι τελικοί
MD Play by Play With Shawn, Flex, Team MD Μέλη και καλωσορίζουμε την on-line κοινότητα μας !!!

Κυριακή, 26 Ιουλίου:
10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. Το γυμναστήριο του Gold προορίζεται για βίντεο “In The Trenches”!

πηγή

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *