Πέντε διασκεδαστικά Fings Friday

Ευτυχισμένη Παρασκευή! Για κάποιο λόγο, ο Μπεν, καθώς και οι δύο ξύπνησα γύρω στις 4:45 π.μ., καθώς και δεν μπορούσα να επιστρέψω στον ύπνο. Αντί να αγωνιστεί, ετοιμάστηκε για δουλειά καθώς και προετοιμάστηκα για το τρέξιμο.

Εκτέλεση – Έκανα 6 μίλια καθώς και αισθάνθηκα φανταστικά όλη την ώρα. Δεν υπάρχει ούτε μουσική – μόνο οι τεράστιες ταινίες μου.
Τα τελευταία μου βίντεο

Ο υπέροχος σύζυγός μου στο The Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
Ο υπέροχος σύζυγός μου στο θάλαμο Pysch: ένα απομνημονεύμα
από τον Mark Lukach

Αξιολόγηση του βιβλίου ήχου των πολύ καλύτερων απομνημονεύσεων που κυκλοφόρησαν το 2017.

Είναι μια υπέροχη ακρόαση;
Μοιράζομαι μια γρήγορη αξιολόγηση του βιβλίου που προσφέρεται στο Audible.

Από το Amazon:

Ένα καρδιακό, αλλά ελπιδοφόρο απομνημονεύμα ενός νεαρού γάμου που επαναπροσδιορίζεται από ψυχικές ασθένειες καθώς και επιβεβαιώνει τη δύναμη της αγάπης.

Ο Mark καθώς και η ζωή του Giulia ξεκίνησαν μαζί ως παραμύθι. Έπεσαν σαν σε δεκαοκτώ, παντρεύτηκαν στα είκοσι τέσσερα, καθώς και ξεκίνησαν τη ζωή τους στο Σαν Φρανσίσκο σύντομα μετά. Ωστόσο, όταν η Giulia ήταν είκοσι επτά, βίωσε ένα τρομακτικό και απρόβλεπτο ψυχωτικό διάλειμμα που την προσγειώθηκε στον ψυχικό χώρο για σχεδόν ένα μήνα. Κάποια μέρα ήταν ζωντανή καθώς και και προσαρμοσμένη. Το επόμενο, ήταν παραληρητικό και αυτοκτονικό, έπεισε ότι οι άρεσε της δεν ήταν ασφαλείς.

Ερώτηση:
Τι βιβλίο ή podcast ακούτε τώρα;

Τι πρέπει να ακούσω στη συνέχεια;!

Οι σύνδεσμοι με το βιβλίο καθώς και άλλες αξιολογήσεις βρίσκονται στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
07:15

Ζω
00:00
08:21
05:31

Όταν ο Ben κάθισε στο πρωινό, παρατήρησε ένα σφάλμα γυναίκας που κρέμεται στο τραπέζι της κουζίνας μας! Είναι μεγάλη τύχη. Αλλά, αυτό ήρθε εδώ για να πεθάνει, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι ακόμα τυχερό;

Ο Ben έκανε τον εαυτό του ένα σάντουιτς αυγών, καθώς το σερβίρεται στην πλάκα χριστουγεννιάτικων στολίδι μου. Πάντα πιστεύω ότι είναι τόσο περίεργο;! Χρησιμοποιεί τα Χριστούγεννα μου καθώς και τα Πασχαλινά Πλάκες όλη την ώρα. Βλέπει ακριβώς ένα όχημα για να εξυπηρετήσει το φαγητό του, ωστόσο βλέπω διακοπές, καθώς με κάνει να μπερδεύεται.

Σε πέντε διασκεδαστικά πράγματα την Παρασκευή…

1. Έχω μια μεγάλη συντριβή σε αυτόν τον τύπο πρόσφατα.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό το dimple ή η ικανότητά του να βάλει μια κατάλληλη ταφή γυναικείων bug πριν από την εργασία, ωστόσο είμαι οπαδός … φωτογραφική βόμβα Cathy!

2. Αυτός ο τύπος έκανε μια πλήρη αξιολόγηση των πέντε μπιφτέκια, καθώς και τηγανητές στο αυτοκίνητό του. Είναι λίγο μακρύ, οπότε εδώ είναι το remix.

3. Skinny Runner καθώς και εγώ κάνω ένα μισό μαραθώνιο τελευταίας στιγμής την Κυριακή! Έτσι, ανταλλάσσω το μακροπρόθεσμο τρέξιμο αύριο για να ξεκουραστώ τα πόδια μου (διαβάστε: Να είστε τεμπέλης, να παρακολουθήσετε την τηλεόραση σκουπιδιών, να φάτε υδατάνθρακες).

Πρότεινε να φτάσουμε για τον αγώνα, γι ‘αυτό θα κοστίσω τις ώρες σκλαβιάς πάνω από τον “ενοχλητικό συγγραφέα blog που παίρνει και πολλά κοστούμια αυτο -πορτρέτα”.

Περίμενε. Τελείωσα.

4. Έχω καταναλωθεί με συμπίεση λεμονιού στο νερό μου αυτήν την εβδομάδα, καθώς και τώρα χορεύω με το λεμόνι καθώς και το κανάλι αυτό το κουτάβι όταν συμμετέχω …

Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο βίντεο κουτάβι ποτέ – κουτάβι εναντίον λεμονιού

5. Έχω μεσημεριανό γεύμα με το λίγο αδελφό μου σήμερα! Πηγαίνουμε στην Panera από τότε που το λαχταρώ

Πώς μοιάζει το σαββατοκύριακο σας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *