Το New Brunswick Battle Sports Expense ψήφισε τη νομοθεσία

δαπάνη 72, το New Brunswick’s Battle Sport Act, έχει περάσει την τρίτη ανάγνωση σήμερα κάνοντας το New Brunswick την πιο πρόσφατη επαρχία για να προσφέρει ένα νομικό πλαίσιο για εμπειρογνώμονες καθώς και ερασιτεχνικά αθλήματα μάχης που συμμορφώνονται με το πρόσφατο Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα του Καναδά.

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, παρακάτω είναι τα κυριότερα σημεία του πρόσφατα νομικού νόμου του New Brunswick:

Ο νόμος ρυθμίζει τόσο τον ερασιτεχνικό όσο και τα αθλήματα μάχης εμπειρογνωμόνων.

Από την ερασιτεχνική πλευρά του πυγμαχίας, το τζούντο, το καράτε, το tae kwon, καθώς και η πάλη είναι «συνταγογραφούμενα» αθλήματα μάχης.

Η λίστα δεν περιλαμβάνει ερασιτέχνες MMA, αν και το τμήμα 2 επιτρέπει στην κυβέρνηση να προσθέσει MMA και άλλα αθλήματα στη λίστα με κανονισμό.

Ο νόμος επιτρέπει στην κυβέρνηση να εξουσιοδοτήσει τους επαρχιακούς αθλητικούς οργανισμούς να «εγκρίνουν καθώς και να ρυθμίζουν» ερασιτεχνικά αθλήματα μάχης. Μόλις γίνει αυτά τα PSO θα έχουν μονοπωλιακές δυνάμεις για να επιβλέπουν τα αντίστοιχα αθλήματα τους. Ρεαλιστικά, εάν μπορεί να αναπτυχθεί ένα PSO για ερασιτέχνες MMA στην επαρχία μπορεί να γίνει μια κατάσταση για να προστεθεί το άθλημα στον καθορισμένο κατάλογο της επαρχίας.

Η πράξη εξαλείφει μία εξαίρεση στην απαίτηση για την εποπτεία των ερασιτεχνικών αθλημάτων μάχης, δηλαδή την εξαίρεση του «εκπαιδευτικού ιδρύματος». Τα ερασιτεχνικά αθλήματα μάχης μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την έγκριση του PSO σε “σχολικό, πανεπιστήμιο ή κολέγιο γειτονιάς … εάν η εκδήλωση διεξάγεται ως μέρος του προγράμματος σπουδών του θεσμού ή του προγραμματισμού εξωσχολικής διδασκαλίας”.

Από την πλευρά των εμπειρογνωμόνων, ο νόμος παράγει μια επαρχία ευρείας μάχης αθλητικές αποζημιώσεις, η οποία θα επιφορτιστεί με την εξουσιοδότηση καθώς και τα γεγονότα ελέγχου σε αθλητικά αθλητικά αγώνα (με εξαίρεση την πάλη εμπειρογνωμόνων). Εδώ η πράξη αντικατοπτρίζει κυρίως άλλες δικαιοδοσίες με ευρεία αποζημίωση επαρχίας που επιφορτίζεται με την επίβλεψη των “αθλητικών αγώνων” που ορίζονται ως “ένα άθλημα στο οποίο οι μαχητές χρησιμοποιούν τις τεχνικές εντυπωσιακής, ρίψης, αγωνιστικής ή υποβολής ή συνδυασμού αυτών των τεχνικών”. Αυτή η ευρεία έννοια καταγράφει σαφώς το MMA. Η αποζημίωση απολαμβάνει τις κοινές εξουσίες, όπως η έκδοση αδειών για εκδηλώσεις καθώς και συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις, καθώς και η κατοχή διοικητικών και διερευνητικών εξουσιών για την εγγύηση της συμμόρφωσης.

Τέλος, το άρθρο 42 του ACT Strips δημοτικές επιτροπές των εξουσιών τους, φέρνοντας μια ευρεία επαρχία στην εποπτεία των αθλημάτων μάχης στο New Brunswick.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Το New Brunswick επιδιώκει να παράγει επαρχία Broad MMA/Combat Sports CommissionApril 22, 2014in “New Brunswick MMA Law”
Η αμφίβολη νομιμότητα του MMA στο Monctonaugust 28, 2013in “Moncton Boxing καθώς και η Επιτροπή Πάλης”
Το Saskatchewan καθώς και το New Brunswick Battle Sport νομοθεσίες τώρα στο Forcemay 23, 2014in “New Brunswick MMA Law”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *