Carb Backloading FAQ

από τον Marc David

Με κάθε πρόγραμμα bodybuilding που χτυπά την αγορά, με την πάροδο του χρόνου οι άνθρωποι έχουν μια σειρά από ερωτήσεις που το βιβλίο ή τα φόρουμ μπορεί να μην απαντήσει. Ενώ το PDF Backloading Carb είναι γεμάτο με αναφορές επιστήμης και έναν πλήρη πίνακα περιεχομένων, το ένα πράγμα που λείπει είναι η οργάνωση. Ενώ αυτό είναι ένα τόσο απλό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσετε, υπάρχουν κρυμμένα πετράδια σε μεμονωμένες προτάσεις που σπρώχνονται σε όλο το βιβλίο. Θα πρέπει να το ξαναδιαβάσετε αρκετές φορές για να πιάσετε αυτές τις παρατηρήσεις που ανοίγουν τα μάτια. Αυτή η FAQ Backloading Carb είναι μια προσπάθεια να απαντήσετε σε μερικές από τις ερωτήσεις σας που μπορεί να βρεθούν στο εγχειρίδιο ή απλώς μέσω της δικής μου 4 μηνών της χρήσης του πρωτοκόλλου.

Οι συχνές ερωτήσεις για το backloading carb:

Ε: Είμαι υπέρβαρος. Μπορούν τα λιπαρά παιδιά να φορτώσουν υδατάνθρακες;

Α: Εξαρτάται από το τι εννοείς με το “λίπος”. Εάν είστε 20% σωματικό λίπος ή υψηλότερο, θα πρότεινα τη λύση Carb Nite (τον ίδιο συγγραφέα) και πραγματικά επικεντρώνεται στην απώλεια λίπους. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φάση συσσώρευσης αντοχής για να ρίξετε λίπος, αν είστε αυτό που οι περισσότεροι θα εξετάσουν πέρα από το Lean, δοκιμάστε τη λύση Carb Nite. Εξόρθησε το σωματικό λίπος και όταν κλίνει, θα δοκιμάσω το backloading carb.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω κρεατίνη σε φόρτωση με υδατάνθρακες;

Α: Ναι! Και ο συγγραφέας, ο John Keifer σας συνιστά ιδιαίτερα. Υπάρχουν πολλά οφέλη για την κρεατίνη πέρα από τον κτίριο που αναζητούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Ε: Μπορείτε να πιείτε λάδι καρύδας σε φόρτωση με υδατάνθρακες;

Α: Ναι. Και πάλι, συνιστάται ιδιαίτερα ως λάδι καρύδας είναι ένα τριγλυκερίδιο μεσαίας αλυσίδας (MCT). Αυτό το υγιές λίπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια. Θα το χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά στο σχέδιο κατά την ξύπνημα και πάλι πριν από την προπόνηση.

Ερ: Παίρνετε το κούνημα του επιταχυντή (που αναφέρεται ως το πρωί κούνημα) σε off-days;

Α: Σίγουρα το κάνετε. Το κούνημα του επιταχυντή χρησιμοποιείται για να σπάσει το γρήγορο, αλλά να σας κρατήσει σε λειτουργία καύσης πρωταρχικής λίπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ημέρες μη προπόνησής σας.

Ε: Είναι το Carb Back φορτώνει ένα πρόγραμμα για άτομα που προπονούνται το πρωί; Τι γίνεται αν ασχολούμαι αργά ή στα μέσα της ημέρας;

Α: Θα παραδεχτώ ότι ο συγγραφέας είναι προκατειλημμένος για τις προπονήσεις αργά το απόγευμα, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες τσιμπήματα που ονομάζονται “Κανείς δεν είναι τέλειος” που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τις αρχές φόρτωσης των υδατανθράκων προς όφελός σας, ανεξάρτητα από το τι ώρα προπονούνται. Ενώ μπορεί να μην είναι ιδανικό, οι αλλαγές που περιγράφονται για ό, τι επιτρέπει το πρόγραμμα προπόνησής σας.

Ε: Τρώτε πρωινό στο Backloading Carb ή στη λύση Carb Nite;

Α: Χωρίς να μπαίνεις στις λεπτές λεπτομέρειες, ας πούμε απλά το πρωινό μετά. Εάν αναζητάτε τους περισσότερους μυς, δεν θα το αναβάλλετε για πολύ (2 ώρες μετά το ξύπνημα, 12 ώρες από το τελευταίο γεύμα) και ίσως περισσότερο εάν η απώλεια λίπους είναι ο πρωταρχικός σας στόχος. Θα φάτε μόνο πρωινό αργότερα και όχι αμέσως μετά το ξυπνήστε.

Ε: Πρέπει να κάνω 10 ημέρες χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες πριν από τη φόρτωση της υδατανθράκων;

Α: Εάν είστε ήδη χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους, 10% ή χαμηλότερο, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή τη φάση. Εάν είστε πάνω από το 10%, προτείνεται να κάνετε τη φάση προετοιμασίας των 10 ημερών για τα καλύτερα αποτελέσματα. Έκανα τη φάση προετοιμασίας των 10 ημερών όταν άρχισα να φορτώσαμε το Carb και ήταν μια πολύτιμη εμπειρία και με βοήθησε να συντονίσω τον αριθμό των υδατανθράκων που θα χρησιμοποιούσα.

Ε: Πόσες θερμίδες πρέπει να φάω με το backloading carb;

Α: Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετράμε τις θερμίδες σε αυτό το πρόγραμμα και δεν υπάρχει ποτέ καμία αναφορά σε αυτό ή τους τύπους. Θα λάβετε οδηγίες για το πόσα γραμμάρια λιπών και πρωτεϊνών πριν από την κατάρτιση και πόσα υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνες για φαγητό μετά από, αλλά η έννοια της καταμέτρησης των θερμίδων δεν χρησιμοποιείται σε αυτό το πρόγραμμα. Όταν σχεδιάζετε το σχέδιο γευμάτων σας με βάση τα μακροθρεπτικά σας συστατικά, θα δείτε πόσες θερμίδες προσθέτει μέχρι τις οποίες μπορεί ή δεν μπορεί να είναι πολύ πάνω από το τι συνιστούν οι παραδοσιακοί τύποι. Είναι μια αρκετά εμπειρία που ανοίγει τα μάτια.

Ε: Λειτουργεί πραγματικά ο John Keifer από τον John Keifer;

Α: Δείτε την αναθεώρηση του Carb Backloading.

Ε: Ποιοι είναι οι χρησιμοποιήσιμοι υδατάνθρακες για φόρτωση με υδατάνθρακες;

Α: Από την άποψη του σώματος, υπάρχουν μόνο δύο τύποι υδατανθράκων: χρησιμοποιήσιμοι υδατάνθρακες και ίνες. Αυτοί οι υδατάνθρακες που προκαλούν λίπους περιλαμβάνουν ζάχαρη, άμυλο, γλυκερίνη και αλκοόλες ζάχαρης είναι αυτό που συνθέτουν τον όρο χρησιμοποιήσιμους υδατάνθρακες.

Ε: Τι τρώτε στο φορτίο με υδατάνθρακες; Μπορώ να φάω σέλινο σε μια ημέρα backload carb;

Α: Δείτε το σχέδιο γευμάτων με υδατάνθρακες. Πράγματα όπως το σέλινο (λαχανικά, ίνες) ενθαρρύνονται και μέρος των πολλών λίστας αντικειμένων που μπορείτε να φάτε στο εξαιρετικά χαμηλό τμήμα της ημέρας της ημέρας. Το προσάρτημα στο βιβλίο αναφέρει πολλά λαχανικά που ίσως θελήσετε να προσπαθήσετε να διευρύνετε τις προοπτικές σας.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Backloading Carb για απώλεια λίπους;

Α: Εάν είστε πάνω από 20% σωματικό λίπος, θα συνιστούσα τη λύση Carb Nite, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φάση ακρίβειας του προγράμματος για να επικεντρωθεί στην απώλεια λίπους, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη δύναμη. Είναι το τμήμα της σύνθεσης του σώματος του οδηγού που έχει μόνο κάποιες αλλαγές από το βασικό σχέδιο μαζικής απόκρισης.

Ε: Μπορώ να έχω υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου ενώ χρησιμοποιώ το Backloading Carb;

Α: Εάν οι προπονήσεις σας περάσουν και ώρα, μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικούς υδατάνθρακες στο κούνημα ενδοεπικοινωνίας σας. Αυτό προέρχεται από ένα podcast και δεν θα είναιΒρέθηκε οπουδήποτε στο βιβλίο.

Ε: Όταν φορτώνετε πίσω το carb, πότε πρέπει να έχετε το πρώτο σας γεύμα μετά το ξυπνήστε;

Α: Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το εάν ο πρωταρχικός σας στόχος είναι η πυκνότητα πυκνότητας (βάρος και μυς) ή η δύναμη ακρίβεια (απώλεια λίπους). Εάν έχετε πυκνότητα πυκνότητας, θα θέλετε το κούνημα του επιταχυντή σας κατά την αφύπνιση και περίπου μία ώρα πριν φάτε το πρώτο πραγματικό γεύμα σας. Εάν κάνετε δύναμη Accmulation, μπορείτε να κάνετε μόνο μαύρο καφέ για να παρατείνετε την περίοδο νηστείας και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το κούνημα του επιταχυντή περισσότερο από μία φορά για να σπρώξετε το πρώτο σας γεύμα ακόμη περισσότερο.

Ε: Είναι πάρα πολύ 350 γραμμάρια υδατανθράκων για την κατασκευή μυών;

Α: Μπορεί να είναι ή μπορεί να είναι πολύ μικρό. Αυτό βοηθάει να προσδιορίσει η προετοιμασία των 10 ημερών. Το βάρος που χάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι σχεδόν όλο το γλυκογόνο. Ο συνολικός αριθμός των υδατανθράκων καθορίζεται σε ένα γράφημα από το βάρος που χάθηκε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν επιλέξατε να κάνετε τη φάση προετοιμασίας, θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το πόσα υδατάνθρακες την ημέρα θα χρειαστεί για να κερδίσετε μάζα και να χτίσετε μυς.

Ε: Τι πρέπει να τρώτε στη φάση προετοιμασίας Ultra Low Carb της φόρτωσης πίσω υδατανθράκων;

Α: Έχω περιγράψει αυτό που τρώω κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της ημέρας, ενώ φορτώνει πίσω το carb. Τα ίδια τρόφιμα που τρώω προ-κατάρτιση είναι παρόμοια με αυτά που μπορείτε να φάτε κατά τη διάρκεια της φάσης προετοιμασίας. Και οι δύο είναι απλώς εξαιρετικά χαμηλές υδατάνθρακες πριν από την εκπαίδευση. Η μόνη διαφορά είναι, κατά τη διάρκεια της φάσης προετοιμασίας των 10 ημερών, παραμένετε εξαιρετικά χαμηλές υδατάνθρακες και όταν στο πλήρες πρόγραμμα, μετά την προπόνηση είναι όπου ξεκινά η διασκέδαση!
Εδώ είναι αυτό που χρησιμοποίησα για τη φάση προετοιμασίας ULC 10 ημερών.

ΜΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Κατά την αφύπνιση
* Καφές
* Πλεοθεραπεία ορού γάλακτος (10g πρωτεΐνη)
* Λάδι καρύδας (1 κουταλιά της σούπας)
* Πολυμεμίνη
* 1 x ιχθυέλαια
* 5G κρεατίνη

Μεσημεριανό
* στήθος κοτόπουλου
* Μαρούλι (2-3 φλιτζάνια)
* Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)
* Ξύδι για γεύση
* Λαχανικά (π.χ. ντομάτες, αγγούρι, ελιές, κρεμμύδι)
* 1 x ιχθυέλαια
* 5G κρεατίνη

Πρόχειρο φαγητό
* σκληρά βρασμένα αυγά x 2
* Αμύγδαλα (1/4 φλιτζάνι)
* 5G κρεατίνη

Βραδινό
* Μπριζόλα (ή άλλο υποκατάστατο πηγής πρωτεΐνης)
* Σπαράγγια (1-2 φλιτζάνια ή άλλο veggie)
* Βούτυρο (2 κουταλιές της σούπας)
* 1 x ιχθυέλαια
* 5G κρεατίνη
* Πριν από το κρεβάτι
* Cottage Cheese (1-2 φλιτζάνια)

Ημέρα προπόνησης
* Κατά την αφύπνιση
* Καφές
* Λάδι καρύδας (1 κουταλιά της σούπας)
* Πλεοθεραπεία ορού γάλακτος (10g πρωτεΐνη)
* Πολυμεμίνη
* 1 x ιχθυέλαια
* 5G κρεατίνη

Μεσημεριανό
* στήθος κοτόπουλου
* Μαρούλι (2-3 φλιτζάνια)
* Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)
* Ξύδι για γεύση
* Λαχανικά (π.χ. ντομάτες, αγγούρι, ελιές, κρεμμύδι)
* 1 x ιχθυέλαια
* 5G κρεατίνη

Πρόχειρο φαγητό
* σκληρά βρασμένα αυγά x 2
* Αμύγδαλα (1/2 φλιτζάνι)
* Προ-κατάρτιση (30 λεπτά πριν)
* Καφές
* Πλεοθεραπεία ορού γάλακτος (10g πρωτεΐνη)
* 5G κρεατίνη

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης
* Πλεοθεραπεία ορού γάλακτος (10g πρωτεΐνη)
* Υδρολύματα καζεΐνης (20 g)
* Λευκίνη (5 γραμμάρια)

Δημοσίευση κατάρτισης (20 λεπτά μετά)
* Καφές
* Πλεοθεραπεία ορού γάλακτος (30g)
* Καζεΐνη (20g)
* Ορός γάλακτος υδρολύεται (25g)
* 5G λευκίνη
* 5G κρεατίνη

Βραδινό
* χόρτο βοδινό κρέας
* Μπρόκολο (2 φλιτζάνια)
* 1 x ιχθυέλαια
* 5G κρεατίνη
* Πριν από το κρεβάτι
* Cottage Cheese (1-2 φλιτζάνια)
* Βουτυρο Αμυγδαλου

Να είστε κατάλληλοι, να μείνετε δυνατοί!

Δείτε τον ιστότοπό μου: Δεν υπάρχει bodybuildng.

Το πρόγραμμα του Marc David No BullBuildng εδώ!

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Ο Marc David είναι ένας καινοτόμος ενθουσιώδης γυμναστήριο και ο δημιουργός της μεθόδου “Nobull Bodybuilding System” στη διεύθυνση www.nobullbodybuilding.com μπορεί Με την κατάρτιση λιγότερο, όχι περισσότερο! Μόλις ένα αυτο-συγκρατημένο κοκαλιάρικο, “135-λιβρών αδύναμη.” Σήμερα ο Marc είναι ένας bodybuilder 200 λιβρών που διδάσκει χιλιάδες ανθρώπους να κερδίσουν βάρος, να χτίσουν μυς και να μειώσουν το σωματικό λίπος με ένα σύστημα προπόνησης και διατροφής τόσο απλό ώστε ακόμη και ένας πλήρης αρχάριος μπορεί να το καταλάβει! Ο Marc διαλύει πολλούς “μύθους bodybuilding”, σας λέει τι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ποτέ για τη διατροφή και τι οι εταιρείες φαρμάκων δεν θέλουν να γνωρίζετε. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nobullbodybuilding.com

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *