Ο Ben και εγώ αντιμετώπισα προβλήματα με την οικογένεια ενός αυτοκινήτου, οπότε χρησιμοποίησε το Craiglist για να πάει μεταχειρισμένα ψώνια αυτοκινήτων σήμερα και με έσυρε. Έφερα ένα γεύμα γιατί ήξερα ότι δεν θα ήθελε να σταματήσει για λίγο.

Έφαγα αυτό ενώ πήρε μια δοκιμαστική κίνηση. Ένιωσα σαν ένα περίεργο σε κάποιο τυχαίο χώρο στάθμευσης που τρώει από ένα tupperware σαν να είμαι σε μια αίθουσα μεσημεριανού το μεσημέρι.
Τα νεότερα μου βίντεο

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πήρα μια δοκιμή Covid-19
05:16

Ζω
00:00
08:21
05:19

“Ποιος είναι αυτό το ανατριχιαστικό κορίτσι που σπρώχνει σαλάτα ζυμαρικών στο στόμα της σε αυτό το άδειο χώρο στάθμευσης;”

Εγώ είναι ποιος.

Τελικά πήγαμε τους ξεχωριστούς τρόπους μας και κατευθυνθήκαμε στο Expo Solo.

Ο Μπεν και εγώ έχουμε αυτή τη διασκεδαστική μικρή παράδοση να καταπολεμούμε την ημέρα που πηγαίνω στο Surf City Expo. (Γιατί δεν υπάρχει γραμματοσειρά για σαρκασμό;!) Όταν πήγα στο Expo Year πριν από το τελευταίο, πήραμε έναν τεράστιο αγώνα εκείνη την ημέρα και πήρα ένα εισιτήριο στάθμευσης. Γιούχα.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος μαραθώνιος μου και επιστρέφω στη σκηνή του εγκλήματος (κάπως).

Δυστυχώς, αγωνίστηκα με τον Ben περίμενε πάρα πολύ και από τη στιγμή που έφτασα εκεί η γραμμή για να μπει στην Expo Tent ήταν πολύ L-O-N-G

Δεν μπορείτε καν να δείτε την είσοδο από όπου πήρα στη γραμμή!

Τέλος … το Surf City USA Marathon Expo!

Το Huntington Beach είναι Surf City, οπότε ολόκληρο το Raced είναι θεματικό Surfer.

Η έκθεση δεν ήταν τόσο μεγάλη, έτσι ήμουν μέσα και έξω και γύρισε πίσω στο αυτοκίνητό μου μέσα από το μονοπάτι ποδηλάτων / βόλτα στην παραλία.

Surf City Time!

Έκανα μια γρήγορη παράκαμψη στην προβλήτα για κάποια όμορφη απόλαυση της ημέρας παραλίας

Γεγονός διασκέδασης: Στο γυμνάσιο μερικοί φίλοι και θα πήγαινα να κάνω παρέα στην Main Street στην παραλία Huntington. Θεωρήσαμε ότι ήμασταν τόσο δροσεροί χυμό jamba και ψώνια για ρούχα surfer, παρόλο που δεν σερφάρετε. Ήμασταν dorks. «Μέλος Corri;

Μετά την έκθεση δεν ήθελα να πάω σπίτι και να ασχοληθώ με τον Ben, οπότε υποχώρησα στο ασφαλές μέρος μου – Whole Foods. Έχω λαχταρά έναν καλό χυμό και ήταν σε μια αποστολή να δοκιμάσω ένα νέο είδος. Νικητής νικητή!

Το Wheatgrass είναι ακαθάριστο, αλλά είναι πολύ καλό για εσάς, γι ‘αυτό κάνω έναν πυροβολισμό κάθε τόσο. Συμβουλή: Έχετε έναν κυνηγό έτοιμο.

Πήρα γύρη μελισσών στο ποτό μου αυτή τη φορά και σκέφτηκα ότι ήταν περίεργο ότι είναι απλά κομμάτια που σέρνετε επάνω!

Και για κάποια φόρτωση υδατανθράκων πριν από τον αγώνα … τα ολόκληρα τρόφιμα ζεστά και κρύα τρόφιμα! Αυτό ζυγίζει πολύ περισσότερο από ό, τι νόμιζα ότι θα επρόκειτο. Σπασμένο. Έσπασε 2x γιατί έφαγα όλα.

Το επίκεντρο της εβδομάδας μου πρέπει να είναι αυτό το τυχαίο μείγμα από απολαύσεις από το επιδόρπιο.

Συνεχίζω να λέω ότι καίγεται, αλλά συνεχίζω να τρέχω αγώνες;!;! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πήρα όλα τρελά μετά από το Long Beach και εγγραφείτε για έναν αγώνα κάθε μήνα επειδή ο Οκτώβριος! Επειδή τα χρήματα έχουν δαπανηθεί, αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να τα κάνω. Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας μου για πολύ καιρό και θα προσπαθήσω να διασκεδάσω με αυτό. Αρχικά επρόκειτο να κάνω τον πλήρη μαραθώνιο, αλλά δεν είμαι έτοιμος και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω. Το γόνατό μου αισθάνθηκε λίγο achy, οπότε δεν έχω χρόνο. Έχω ένα διασκεδαστικό στόχο

Τα λέμε αργότερα!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *